Introductie

foto gert jan Nust klein 

 

Na 18 jaar bij gemeenten en marktartijen te hebben gewerkt ben ik in 2008 gestart met mijn eigen bedrijf. Sindsdien adviseer en ondersteun ik overheden, marktpartijen en corporaties op het vlak van gebiedsontwikkeling, projectleiding, grondexploitaties en contractvorming. 

 

In de afgelopen jaren heb ik mij onder andere bezig gehouden met de ontwikkeling en realisatie van woningbouwlocaties en bedrijventerreinen maar ook met een begraafplaats en een spoortunnel en alles wat daar tussenin zit. Een bijzondere opgave waar ik voor de gemeente Zevenaar aan heb gewerkt is planvorming voor een Designer Outlet Centre in Zevenaar Oost. 

 

Op dit moment werkt ik o.a. voor het projectmanagementburo van de gemeente Rotterdam aan een aantal herstructureringsopgaven in Rotterdam Zuid. Met de opgave "nationaal Programma Rotterdam Zuid" ligt hier een enorme en interessante opgave voor de komende jaren.

 

Rotterdam wil ook in Zuid een woonmilieu creƫren waarin ook gezinnen met meer inmomen een woning kunnen vinden zodat zij behouden blijven voor de stad en niet wegtrekken naar de vinex in de omliggende gemeenten. Kleine, versleten appartementen worden in de oude wijken en de zuidelijke tuinsteden vervangen door (grote) grondgebonden woningen. Een interessante opgave om aan mee te mogen werken.

 

Op de pagina "activiteiten" vindt je het volledige overzicht va de werkzaamheden die ik sinds 2008 heb verricht en onder "CV" vindt je mijn hele loopbaan terug.

 

Als je naar aanleiding van het voorgaande vragen hebt of als je om een andere reden met mij in contact wilt komen, mijn gegevens vind je op de contactpagina.

 

Bedankt voor je belangstelling en wellicht tot ziens,

Gert Jan Nust